Bíztatás a szponzortól

Több mint száz évvel ezelőtt, 1896-ban Bázelben, Fritz Hoffmann-La Roche, megalapította gyógyszergyártó manufaktúráját. Kicsi a valószínűsége annak, hogy akkor az volt a víziója, hogy egykoron ebből a kis üzemből a világ egyik vezető gyógyszergyára lesz.

A Lovassy gimnázium lelkes közössége elindított egy fiataloknak, fiatalokról szóló egészségnevelő weboldalt. Ez a weboldal nemcsak arra szolgál, hogy válaszokat, tanácsokat adjon felmerülő kérdésekre, hanem arra is, hogy formáljátok szűkebb és tágabb értelemben vett közösségetek szemléletmódját. Bátorítsa azt szemléletet is, hogy lehet kis kezdeményezésekből nagy dolgokat alkotni, mert ki tudja, egy jól elhelyezett szó, tanács, baráti segítség kit miben fog támogatni, kit milyen úton fog elindítani. Akár életre szóló elhatározások születhetnek, hogy valamely kérdésben elköteleződjünk, lerakjuk valaminek az alapját, amelynek nagyobb jövője van, mint először gondolni mertük.

Nagyon örülök annak, hogy az Eduvital.net közössége mögötte áll a Lovassy gimnázium  kezdeményezésnek, és szakmai, emberi támogatást nyújt ahhoz, hogy igazán színvonalas honlap legyen a Tiétek, amely egyre szélesebb körben hirdeti, mi is a valóban egészséges életmód, mi a felelősségünk saját magunk, hozzátartozóink és társadalmunk testi és lelki egyensúlya iránt.

Hiszem, hogy egy multinacionális cégnek, amely munkatársai között a világ minden országából, minden kultúra, vallás, identitás képviselője megtalálható, és amely hitvallása között tartja, hogy az emberek megkülönböztetés nélkül egyformán tisztelendők, érdemes és szükséges ilyen és ehhez hasonló kezdeményezéseket támogatni a világ minden pontján.

Tisztelettel a munkátok iránt:

Dr Hodossy Lajosdr Kollár György

ügyvezető        üzletágvezető

Roche Magyarország

http://www.roche.com/about_roche/milestones.htm

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?